Aanbod

Zoals uit onze doelstellingen blijkt, willen wij als organisatie handboeken en ander lesmateriaal zo goedkoop mogelijk tot bij de PSW-student brengen, zonder aan de inhoudelijke kwaliteit te raken. Naast het bespreken van de keuze van het lesmateriaal met de professoren en het aankaarten van de kostprijs bij andere verdelers, zullen wij zelf ook instaan voor de verdeling van enkele cursussen en handboeken. 

Door de overstap te maken naar een zelfstandige organisatie, kunnen we meer aandacht besteden aan het uitzoeken van de beste cursussen en handboeken aan voordelige prijzen. We trachten bijgevolg ons aanbod naar de toekomst toe uit te breiden.

Deze boeken zullen verkrijgbaar zijn op algemene verkoopmomenten, tijdens enkele lessen en op de tweedehandsbeurs. Om te weten waar en wanneer je een boek kan komen kopen, kan je best regelmatig deze website, onze facebookpagina, webmail en Blackboard nakijken. Ook tijdens de lessen van de desbetreffende vakken zullen we hierover communiceren. Indien je wegens bepaalde omstandigheden (bv. werkstudenten) geen enkel verkoopmoment kan halen, neem je best contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We proberen dan alsnog een oplossing te vinden.
  © PSW Antwerp 2018  
  © JVP       © YC