Ons doel

Onze hoofdactiviteit is het verdelen van de cursussen die wij voordeliger en/of met een betere dienstverlening aan de student kunnen aanbieden. We zorgen voor een opleiding voor de organisatie en vrijwilligers om een optimale werking met een vlotte, gestructureerde en correcte verdeling van de cursussen te verzekeren. Hiervoor investeren we onder meer in een draagbaar bankcontact om zowel aan de lessen als op ons vaste verkooppunt de betalingsmogelijkheden voor de student te vergemakkelijken.

Om de prijzen van het lesmateriaal te beperken, onderhandelen we met de uitgeverijen en drukkers. Tijdens deze gesprekken bekijken we of we de prijzen kunnen doen dalen door een speciale editie voor studenten te ontwikkelen, een korting bij grote oplage te verkrijgen, zelf de cursus te drukken of internationale cursussen dichter bij de bron te bestellen. Zulke acties worden enkel ondernemen nadat de professoren van de desbetreffende vakken achter dit project staan.

Tot slot organiseren wij met de tweedehandsbeurs een ideaal platform voor de studenten om hun oude cursussen en handboeken door te verkopen en zo een deel van hun geld terugverdienen.

 
  © PSW Antwerp 2018  
  © JVP       © YC