Tweedehandsbeurs

Onze hoofdactiviteit, de tweedehandsbeurs, is een ideaal platform voor studenten en oud-studenten om hun cursussen en handboeken aan voordelige prijzen door te verkopen en zo de nieuwe studenten lesmateriaal aan te bieden.


Het doorverkopen van tweedehands boeken illustreert daarbovenop onze ecologische oriëntatie in het verwezenlijken van onze doelstellingen. Elk jaar schrijven zich meer dan 1000 nieuwe studenten zich in bij de Faculteit Sociale Wetenschappen. De tweedehandsbeurs zelf vindt plaats in Aula Rector Dhanis en trekt elk jaar meer en meer studenten aan. Specifiek hebben 176 studenten in 2015 meer dan 1000 boeken ingeleverd en bood de Cursusdienst meer dan 80 verschillende tweedehands syllabussen en handboeken aan. Voor het academiejaar 2016-2017 zal Cursusdienst PSW tweemaal een tweedehandsbeurs organiseren: één in oktober en één in februari. 

Voor oud-studenten die hun boeken willen doorverkopen hebben wij telkens enkele inlevermomenten voorzien waarop zij hun boeken bij ons kunnen binnenbrengen, wij zullen deze boeken dan aanbieden op de tweedehandsbeurs zodat jullie daar zelf niet mee zitten. Later wordt er een moment voorzien waarop je de niet-verkochte boeken en het geld kan ophalen. Voor meer informatie over de inlevermomenten verwijs ik jullie naar onze Facebook pagina: CursusdienstPSW. 
  © PSW Antwerp 2018  
  © JVP       © YC